Sep 3, 2011

Tak tahu...rindu.....WHAT?????whatever lah...huhuhuhu

Assalamualaikum....
Tak tahu lah naper baper ari nie rasa mcm2 cgat..tak puas atie pun ader.huh..pnat lau memikir nya...haih.......

1)Tak tahu
Tak tahu nie memang tak tahu naper...hihihi..rasa bersalah ke rasa perlu di maafkan kew..hem......actually time raya ri tu cik honey memang sibuk bangat la..sampai kawan2 kol pun tak terjawab...ader lak kawan kol tu cik honey memang takk jawab....nak jawab cm na lau ader ngn family...cik honey memang segan lau nga berborak ngn kuarga tiba2 ader orang kol....ader lak cik honey memang tak angkat n tak weply mcej...bukan sebb per..cik honey on silent mode and cik hponey tak da kdit lak nak balas..naper tak faham..lau cik honey nak angkat memang mustahil la cik honey on silent mode nyer..kepada mereka yang berkenaan harap faham n cik honey mohon maaf cgat2......cik  honey memang tak da niat pun..please!!!!!!!!faham k...:-)

2)Rindu
Nie masalah besar...cik honey mmg rindu giler kat kawan cik honey yang sorang nie..ya allah..hanya Dia jea tahu mcm mana...walaupun jumpa sekejap itu tak bermakna cik honey boleh lepas rindu sepuas2nya kat dia..huhuhuu..miss giler la kat dia.....nak buat mcm mana..cik honey dah hbs cuti...so kna lah nyah dari s.p tu n kna lempaq balik dok kelantan nie..........hhhuuurrrrmmmmmmmm.....cik honey ada bnyak bnda nak buat ngn dia...bnyak hajat kitaorang tak tertunai lagi..tgok wayang.....n bla.bla.bla..hehehehe..........dia memang masakl giler ngn perangai cik honey......hahahaha..mungkin dah kenal lama.......hem.....betul2..tak per lau ader umur pnjang cik honey jumpa dia g......hehehehehe..kenangan bersama dia ngn kawan2 cik honey yang len tak dapat cik honey lupa....misz korang........paling utama orang yang cik honey tak hbs lepas rindu n amylia......cyunk korang....hem....

3)What.....
OMG......kereta kesyangan disaman di Kota Bharu tadi..nie mistake abah cik honey........letak keta merata cm tu je......hergh..tension tul................dah lah ri tu dia bagi calar...cik honey..geram lah....keta kesayangan tuh..herm.......tak pa........Cik Honey lak kena g bayar saman tu kat cnie...Tertanya..nak byar kat mana?macam mna?aduh..sudah.......pening den.........

Whatever..hihihihi








2 comments:

  1. tak tahu.... rindu.... What????
    whateva lhh....huhu....
    i x twu spa yg u mention dlm post u tuh....
    tp, bla i bc je post tu i asa smcm je...
    mybe kwn u tu i kowt... hmm... etceli i pown rndu gak kt u.....
    mmg i btol2 rndu kt u... <3

    ReplyDelete
  2. r u really...i mention kan u............

    ReplyDelete